Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Handboek Digitale Video

€ 36,99 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier 9789059408111
Omschrijving

Auteur: Bert Venema

Met de komst van betaalbare videocamera’s die het opnemen van hoogkwalitatief beeldmateriaal mogelijk maken is video binnen ieders handbereik gekomen. Maar een goede video maken is nog geen sinecure. In dit actuele, complete en vooral duidelijke Handboek gaat videograaf Bert Venema uitgebreid in op alle aspecten die bij het maken van een professioneel ogende videofilm komen kijken. Dat begint bij het leren begrijpen van de techniek en het goed doorgronden van de mogelijkheden van de camera.

Daarnaast komen talloze andere belangrijke zaken aan de orde: geluid, accessoires (zoals videolampen en opslagmedia), compositie, voorbereiding enzovoort, maar ook de keuze van de juiste camera. Zo is dit boek geschikt voor zowel de beginnende videofilmer als de semiprofessional.

Veel aandacht wordt verder besteed aan compositie en het juiste gebruik van de diverse technische mogelijkheden die de camera biedt. Maar ook verschillende soorten opnamen, zoals een bruidsreportage, vakantie en speciale effecten worden uitgebreid behandeld.

Het Handboek digitale video is een standaardwerk dat door de opzet zowel geschikt is voor zelfstudie als voor klassikaal gebruik.