Geen producten (0)

Frameo Digitale Fotolijst HF-101B Zwart 10.1 Inch

€ 119,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

NU MET GRATIS 16GB USB STICK 

Frameo Digitale Fotolijst HF-101B Zwart 10.1 Inch

Met de Frameo digitale fotolijst kunt u met een smartphone app draadloos uw foto's naar de lijst sturen. De lijst heeft een formaat van 10.1 inch en is voorzien van een IPS scherm. Een IPS scherm laat zich vanuit elke hoek bekijken zonder dat de kleuren of het contrast verloren gaan. Zet de Frameo digitale fotolijst op een prominente plek en laat iedereen meegenieten van foto's. Vrienden, familie, collega's, iedereen met de app kan foto's verzenden.
De Frameo digitale fotolijst heeft een touch-screen scherm en is mede daardoor erg eenvoudig in de bediening. De resolutie is HD (1280 x 800 pixels) en zorgt voor scherpe en levendige foto’s. Het interne geheugen is groot genoeg voor wel 1000 foto's. Ook is het mogelijk om foto’s te importeren of een backup te maken met een micro SD kaart of USB-stick. U kunt de Frameo staand of liggend neerzetten (pootje meegeleverd). Ook ophangen met meegeleverde schroef is mogelijk. De Frameo heeft een buitenmaat van 26,7cm. x 19,5cm. De dikte bedraagt 2 cm.

Toepassing Frameo

We maken veel, heel veel foto’s die vervolgens, vaak zonder zelfs maar te bekijken, op onze smartphone blijven staan. Sommige foto's zijn het waard om langer en vaker van te genieten. Met de Frameo beleeft u de mooiste momenten steeds opnieuw. Geef de Frameo bijvoorbeeld aan opa en oma. Familieleden kunnen de app downloaden en regelmatig foto’s op afstand selecteren om naar de Frameo te sturen. Koppeling loopt middels een code, welke de Frameo op het scherm weergeeft. Deze kunt u delen met bekenden, waarna ze foto’s kunnen versturen via een beveiligde verbinding.

De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Kortom zoekt u een goede digitale fotolijst? Zoek niet verder dit is hem!

 

Ook interessant

€ 499,00
€ 929,00