Geen producten (0)

Uw pasfotospecialist

Officiële pasfoto's

De meest betrouwbare en deskundige plek voor pasfoto's in Almere, Baarn. Utrecht, de Bilt en omstreken. U kunt bij ons altijd terecht voor uw officiële pasfoto's, zonder afspraak! Wij maken pasfoto's van elke leeftijd, van baby tot hoogbejaard. Ook voor buitenlandse paspoorten of Visa van alle landen kunt u bij ons terecht.

Set 4 pasfoto's Nederland 14.95
Set 6 pasfoto's Nederland 16.95
Uw foto's per e-mail 3.00
Extra set 5.00
Visa met afwijkende eisen (aantal afhankelijk van formaat) 19.95
RDW Pasfotos Rijbewijs (online verlengen) incl. 4 pasfoto's
19.95

Garantie

Wij garanderen dat al onze pasfoto's aan de eisen voldoen. Omdat wij daar zo zeker van zijn geven we er garantie op. Mocht een pasfoto afgekeurd worden maken wij kostenloos een nieuwe.

Uw rijbewijs digitaal aanvragen

Wij sturen uw pasfoto en handtekening beveiligd en digitaal door naar de RDW. U hoeft na het afronden van een e-mail van de RDW slechts het rijbewijs op te halen! Mogelijk in Almere, Utrecht, De Bilt, Baarn en binnenkort ook in Emmen.

Visa of buitenlandse documenten

Behalve voor Nederlandse documenten zoals paspoorten, rijbewijzen en id's maken wij ook de pasfoto's voor buitenlandse documenten en Visa.

Leuke foto's

Ook voor gezellige, leuke, vrolijke, gekke pasfoto's voor CV, social media, profielfoto's of voor in uw portomonee kunt u bij ons dagelijks terecht. Vooral voor de leuke pasfoto's hebben wij een assortiment sleutelhangers en lijstjes geschikt voor een (pas) foto.

 

Pasfotomatrix 2020