Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fujifilm Instax Mini Link Donker Denim Directklaar printer

€ 119,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Incl. Micro-USB-kabel, open instax Link-app voor foto- of video-afdrukken, herdrukfunctie, designframes, collage-afdrukken, filmtype: Instax mini, ingebouwde lithium-ionbatterij, afdruksnelheid ca. 12 seconden, Bluetooth, afdrukresolutie 318 dpi.
Direct foto's afdrukken is nu een ontroerende ervaring. De superhandige instax mini link-printer heeft een nieuw type bewegingsgevoelige bediening en veel creatieve en leuke functies

ÉÉN KNOP VOOR ALLES
Om de instax mini Link Printer aan of uit te zetten, moet je de instax knop drie seconden ingedrukt houden. Als de printer is ingeschakeld, gaat de aan / uit-schakelaar branden.

USB-OPLADEN
Om de instax mini Link-printer op te laden, opent u de oplaadaansluiting en sluit u deze aan op een voedingsbron met de meegeleverde USB-kabel. Als de batterij volledig is opgeladen, licht de instax-knop groen op. Kort voordat deze volledig is ontladen, licht de hoofdschakelaar rood op.

FILM VERANDEREN
Om de instax mini link-printer te openen, schuift u eenvoudig de kleine hendel aan de achterkant naar rechts en opent u de klep. Vervolgens leg je de instantfilm in het filmcompartiment zoals beschreven op de instructies op de verpakking en sluit je deze weer.

HERDRUK
U kunt de laatst afgedrukte afbeelding opnieuw afdrukken door met uw hand te zwaaien. Draai de instax mini Link-printer gewoon om, wacht een seconde en druk vervolgens op de aan / uit-knop. De beeldgegevens worden gereset na het uitschakelen.

IN ZOOMEN
Om op een afbeelding in te zoomen, houdt u de printer eerst met de afdruk horizontaal naar boven. Als u nu uw instax mini Link Printer naar u toe kantelt, wordt de afbeelding ingezoomd.

UITZOOMEN
Om uit te zoomen op uw afbeelding, houdt u uw printer eerst horizontaal. Als u nu uw instax mini Link-printer van u af kantelt, wordt het beeld uitgezoomd.

AFDRUKMODUS / FUN-MODUS
In de normale afdrukmodus kunt u de afdrukgeschiedenis bekijken, afbeeldingen en kaders uit uw video afdrukken en nieuwe foto's maken. In de leuke modus kun je deisgn-frames gebruiken, collages maken, de wedstrijdtest doen met maximaal 5 personen samen met je instax mini Link-printer.

ONTWERP FRAMES
In het menu item “frame print” vind je 27 verschillende design frames waarmee je creatief aan je foto's kunt toevoegen. Hier leg je de laatste hand aan de opnames, passend bij het motief en de sfeer.

COLLAGE AFDRUK
In het gebied "Collage afdrukken" zijn er talrijke lay-outs beschikbaar, waarmee u maximaal vier afbeeldingen op bijna elke gewenste manier naast elkaar, boven elkaar, met dezelfde of verschillende formaten kunt rangschikken. U kunt de functie "split print" gebruiken om een ​​motief in twee instant foto's te splitsen

CONFORMITEITSTEST
Met de wedstrijdtest kun je controleren of je op dezelfde golflengte zit als je vrienden. Kies eerst twee losse foto's of één foto samen en beantwoord persoonlijke vragen. U kunt het testresultaat op uw instantfoto zien.

PARTY PRINT
De "party print" verbindt maximaal vijf smartphones en creëert een unieke nieuwe afbeelding van de geüploade afbeeldingen van de deelnemers. De gezichtscollage bestaat uit maximaal vijf afbeeldingssecties.

EENVOUDIG AFDRUKKEN
U kunt "Simple Print" gebruiken om een ​​foto vanaf uw smartphone af te drukken. Druk gewoon op de printknop of veeg van onder naar boven over het scherm. Voordat u dit doet, kunt u de afbeelding bewerken met filters en correcties.

VIDEO AFDRUK
Met de "videoprint" kunt u elke reeks van een video afdrukken. Selecteer gewoon het afbeeldingsgedeelte, knip het uit met het schaar-symbool en bewerk en print de afbeelding in de volgende stap.

FOTO'S MAKEN
U kunt rechtstreeks in de app foto's maken met behulp van het menu-item "instax camera". Gebruik de flitser van je smartphone tijdens je opname, gebruik de zelfontspanner of voeg de huidige datum toe aan je opname.

INSTAX-INSTELLINGEN
In het instellingenmenu verbind je je printer met je smartphone en pas je deze aan je wensen aan.